Akta DOGS
Autor
Wiadomość
The Gifted
kocham tworzyć tematy i nie tylko
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 13:59 Akta DOGS
Bartowski, Aaron Wiek: 28 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Bartowski, Samantha Wiek: 28 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Dark, Andy Wiek: 28 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Ellsworth, Liam Wiek: 34 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Fowler, Dale Wiek: . 28 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Griffith, Maysilee Wiek: 24 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Henderson, Ronald Wiek: 33 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Hopper, William Wiek: 27 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Jensen, Tobias Wiek: 24 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Marie, Colleen Wiek: 23 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Murphy, Fay Wiek: 25 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Nyberg, Shivali Wiek: 24 lataPochodzenie: Szwecjaszczegóły (tutaj!)
NN Wiek: ok. 25 latPochodzenie: azjatyckieszczegóły (tutaj!)
NN Wiek: około 30latPochodzenie: europejskieszczegóły (tutaj!)
NN Wiek: około 25 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
NN Wiek: około 30 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Parker, Alex Wiek: 29 latPochodzenie: Stany Zjednoczone szczegóły (tutaj!)
Rekulak, Maya Wiek: 22 lataPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Ryan, Michael Wiek: 25 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Ryan, Richard Wiek: 25 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
Spivey, Andrew Wiek: 31 latPochodzenie: Stany Zjednoczoneszczegóły (tutaj!)
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 13:59
Bartowski, Aaron DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: BARTOWSKI Imię: AARON Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 27/05/1990 (28 lat) Miejsce urodzenia: OLYMPIA, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: elementals Rysopis Wzrost: 185 cm Waga: 90 kg Kolor oczu: zielone Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: liczne tatuaże na całym ciele Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, niestawienie się na terapię normalizującą, włamanie, posiadanie niezarejestrowanej broni.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:33, w całości zmieniany 5 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:00
Bartowski, Samantha DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: BARTOWSKI Imię: SAMANTHA Płeć: Kobieta Data urodzenia: 27/05/1990 (28 lat) Miejsce urodzenia: OLYMPIA, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa:elementals Rysopis Wzrost: 170 cm Waga: 58 kg Kolor oczu: zielone Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: liczne tatuaże na całym ciele Zarzuty Zarzuty: Wspieranie terrorystów, doprowadzenie do sytuacji zagrażającej życiu i zdrowiu obywateli USA, działania szkodzące państwu.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:01
Dark, Andy DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: DARK Imię: ANDY Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 24/05/1990 (28 lat) Miejsce urodzenia: RICHMOND, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: elementals Rysopis Wzrost: 193 cm Waga: 90 kg Kolor oczu: niebieskie Kolor włosów: czarne Znaki szczególne: liczne tatuaże na całym ciele Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, niestawienie się na terapię normalizującą, włamanie, posiadanie niezarejestrowanej broni.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:34, w całości zmieniany 1 raz
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:02
Fowler, Dale WANTED BY US ARMY Dane osobowe Nazwisko: Fowler Imię: Dale Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 14/01/1990 (28 lat) Miejsce urodzenia: SEATTLE, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: superhumans Rysopis Wzrost: 188 cm Waga: 90 kg Kolor oczu: niebieskie Kolor włosów: blond Znaki szczególne: blizny, liczne tatuaże Zarzuty Zarzuty: UTAJNIONE, UTAJNIONE, UTAJNIONE, niestawienie się na terapię normalizującą, UTAJNIONE.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:03
Henderson, Ronald DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: HENDERSON Imię: RONALD Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 13/02/1985 (33 lata) Miejsce urodzenia: NOWY JORK, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: spacers Rysopis Wzrost: 198 cm Waga: 106 kg Kolor oczu: niebieskie Kolor włosów: jasno brązowe Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, zabójstwo, niestawienie się na terapię normalizującą, włamanie, posiadanie niezarejestrowanej broni.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:03
Hopper, William WANTED BY SEATTLE POLICE DEPARTMENT Dane osobowe Nazwisko: HOPPER Imię: WILLIAM Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 04/08/1991 (27 lat) Miejsce urodzenia: SEATTLE, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: nieznana Rysopis Wzrost: ??? Waga: ??? Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: czarny Znaki szczególne: - Zarzuty Zarzuty: Zabójstwo.
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:04
Marie, Colleen DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: MARIE Imię: COLLEEN Płeć: Kobieta Data urodzenia: 12/07/1994 (23 lata) Miejsce urodzenia: OLYMPIA, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: elementals Rysopis Wzrost: 168 cm Waga: 48 kg Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, morderstwa, umyślne doprowadzenie do śmierci kilkudziesięciu osób, zorganizowanie grupy przestępczej, niestawienie się na terapię normalizującą, przetrzymywanie wbrew woli, działania szkodzące państwu, posiadanie niezarejestrowanej broni.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:42, w całości zmieniany 2 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:05
Murphy, Fay DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: MURPHY Imię: FAY Płeć: Kobieta Data urodzenia: 15/08/1993 (25 lat) Miejsce urodzenia: SEATTLE, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: naturals Rysopis Wzrost: 173 cm Waga: 55 kg Kolor oczu: zielone Kolor włosów: ciemny blond Znaki szczególne: tatuaż na ramieniu Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, niestawienie się na terapię normalizującą, włamanie, posiadanie niezarejestrowanej broni.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:42, w całości zmieniany 3 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:06
Nyberg, Shivali DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: NYBERG Imię: SHIVALI Płeć: Kobieta Data urodzenia: 01/01/1994 (24 lata) Miejsce urodzenia: Indie Pochodzenie: Szwecja Klasyfikacja: mutant, klasa: minders Rysopis Wzrost: 177 cm Waga: 55 kg Kolor oczu: piwne Kolor włosów: brązowe Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Współpraca z terrorystami, niestawienie się na terapię normalizującąj.
UZNANA ZA MARTWĄ.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:44, w całości zmieniany 2 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-10, 14:07
NN DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: ??? Imię: ??? Płeć: Kobieta Data urodzenia: ??? Miejsce urodzenia: ??? Pochodzenie: azjatyckie Klasyfikacja: mutant, klasa: nieznana Rysopis Wzrost: ok. 160 cm Waga: ok. 50 kg Kolor oczu: brązowe Kolor włosów: czarne Znaki szczególne: - Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, usiłowanie zabójstwa, niestawienie się na terapię normalizującą, zniszczenie mienia o wysokiej wartości.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:44, w całości zmieniany 2 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-06-24, 15:01
NN aka “Eagle Eye” DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: ??? Imię: ??? Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: około 30 lat Miejsce urodzenia: ??? Pochodzenie: prawdopodobnie europejskie Klasyfikacja: mutant, klasa: nieznana Rysopis Wzrost: ??? Waga: ??? Kolor oczu: ??? Kolor włosów: ??? Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Liczne morderstwa, przemyt bronią, przemyt mutantów, niestawienie się na terapię normalizującą, podrabianie dokumentów.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:45, w całości zmieniany 2 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-07-07, 19:48
Rekulak, Maya DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: Rekulak Imię: Maya Płeć: Kobieta Data urodzenia: 18/08/1996 (22 lata) Miejsce urodzenia: Seatle, Stany Zjednoczone Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: mutant, klasa: naturals Rysopis Wzrost: 170 cm Waga: 51 kg Kolor oczu: niebieskie Kolor włosów: szare Znaki szczególne: Farbowane włosy Zarzuty Zarzuty: niestawienie się na terapię normalizującą, ucieczka przed funkcjonariuszami, wspieranie terrorystów.
Ostatnio zmieniony przez The Gifted 2018-08-11, 16:47, w całości zmieniany 2 razy
The Gifted
jestem kontem specjalnym
milio
Admin
Wysłany: 2018-07-07, 19:53
NN AKA "WINDFURY" DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: ??? Imię: ??? Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: około 25 lat Miejsce urodzenia: ??? Pochodzenie: Prawdopodobnie europejskie lub amerykańskie Klasyfikacja: mutant, klasa: elementals Rysopis Wzrost: ok 180 cm Waga: ??? Kolor oczu: ??? Kolor włosów: Rude Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Terroryzm, usiłowanie zabójstwa, niestawienie się na terapię normalizującą, zniszczenie mienia o wysokiej wartości.
Mistrz Gry
zrobię z Tobą wszystko co chcę, no bo w sumie mogę, więc uważaj tam na siebie
wszystkie moce
milio
denerwuję ludzi i mutantów
Wysłany: 2018-08-17, 21:42
Parker Alex WANTED BY DEPARTMENT OF GENETIC SAFETY Dane osobowe Nazwisko: Parker Imię: Alex Płeć: Mężczyzna Data urodzenia: 29 lat Miejsce urodzenia: ??? Pochodzenie: Stany Zjednoczone Klasyfikacja: ??? Rysopis Wzrost: ok.180 Waga: ??? Kolor oczu: Niebieskie Kolor włosów: Blond Znaki szczególne: ??? Zarzuty Zarzuty: Włamanie się do bazy danych włoskiego rządu, próba podmiany danych, działania szkodzące państwu
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja do druku Dodaj temat do ulubionych